Styrelse

Kalmar Simsällskaps styrelse

Fredrik Elfverson, ordförande

Fredrik Elfverson

Fredrik valdes in i styrelsen 2020 och valdes 2021 till ordförande . Fredrik bor i Kalmar och har två barn som simmar, och simmade själv 83-02.

Fredrik arbetar som egen företagare. Som ordförande vill Fredrik skapa en bred grupp med simmare som har kul tillsammans med en bas där eliten kan växa fram. Kalmar Simsällskap har en bra organisation som styrelsen ska fortsätta att förvalta och utveckla.

Lotta Dinic. ledamot

Lotta Dinic

Lotta Dinic är ledamot i styrelsen och bor i Kalmar med man och två barn. Lotta har varit med i styrelsen sedan 2021 och brukar hjälpa till som matlagare och funktionär vid tävlingar.

Hon har en dotter som simmat i Kalmarsim sen hon var liten och hon simmar fortfarande i A-gruppen. Lotta är egenföretagare, gillar att springa och har sprungit Göteborgsvarvet många år i rad. Lotta är effektiv och positiv.

Emma Friis, ledamot

Emma Friis

Emma Friis arbetar som ekonom och har två pojkar som simmar i delfinen och Pirayan. Emma valdes in som ledamot i styrelsen vid årsmötet 2023 och tycker det är kul att engagera sig i barnens idrottande men har inte simmat själv. Höll på med hästar som barn.

Andreas Rihm, ledamot

Andreas Rihm

Andreas Rihm är ledamot i styrelsen, sektionsansvarig och är delaktig i marknadsgruppen. Han har två söner som simmar och var själv elitsimmare till 13-års ålder.

Andreas har funnits med i Guiness Rekordbok i form av att han deltog i en lagkapp 100*25m. Andreas arbetar som produktions- och kvalitetschef och hans bästa egenskap är att han ser till helheten.

Johan Åberg, ledamot

Johan Åberg

Johan Åberg är styrelseledamot och håller ett extra vakande öga på processen med Kalmars nya simhall. När det kommer till våra hemmatävlingar ansvarar Johan även för sekretariatsektionen. Johan valdes in i styrelsen 2022. Han bor i Kalmar och har tre barn varav två som simmar i klubben.

Johan har hittat tillbaka till simningen på äldre dagar fast i sammanhangen med Swimrun & Triathlon. Han arbetar som uppdragsledare på Sweco och hans främsta egenskaper är att han är strukturerad och analytisk.

Magnus Köhler, ledamot

Magnus Köhler

Magnus Kjöler bor i Fjölebro, Kalmar och har varit suppleant i styrelsen sedan årsmötet i mars 2022. Magnus har en son som simmar i Kalmar Simsällskap och har själv börjat simträna som vuxen.

Magnus arbetar som teknisk byggkonsult i eget företag och har ett stort engagemang i det han gör.

 

Maria Lindström, suppleant

Maria Lindström

Maria arbetar som fastighetsförvaltare och har två barn som simmar i Kalmar Simsällskap. Maria valdes till suppleant vid årsmötet 2023.


valberedningen

Vill du nå oss maila till:
styrelsen@kalmarsim.se