Kalmar Simsällskaps styrelse

Fredrik Elfverson, ordförande

Fredrik valdes in i styrelsen 2020 och valdes 2021 till ordförande . Fredrik bor i Kalmar och har två barn som simmar, och simmade själv 83-02.

Fredrik arbetar som egen företagare. Som ordförande vill Fredrik skapa en bred grupp med simmare som har kul tillsammans med en bas där eliten kan växa fram. Kalmar Simsällskap har en bra organisation som styrelsen ska fortsätta att förvalta och utveckla.


Emma Friis, ledamot

Emma Friis arbetar som ekonom och har två pojkar som simmar i C-gruppen och Mörten. Emma valdes in som ledamot i styrelsen vid årsmötet 2023 och tycker det är kul att engagera sig i barnens idrottande men har inte simmat själv. Höll på med hästar som barn.


Andreas Rihm, ledamot

Andreas Rihm är ledamot i styrelsen, sektionsansvarig och är delaktig i marknadsgruppen. Han har en son som simmar och var själv elitsimmare till 13-års ålder.

Andreas har funnits med i Guiness Rekordbok i form av att han deltog i en lagkapp 100*25m. Andreas arbetar som produktions- och kvalitetschef och hans bästa egenskap är att han ser till helheten.


Johan Åberg, ledamot

Johan Åberg är styrelseledamot och håller ett extra vakande öga på processen med Kalmars nya simhall. När det kommer till våra hemmatävlingar ansvarar Johan även för sekretariatsektionen. Johan valdes in i styrelsen 2022. Han bor i Kalmar och har tre barn varav två som simmar i klubben.

Johan har hittat tillbaka till simningen på äldre dagar fast i sammanhangen med Swimrun & Triathlon. Han arbetar som uppdragsledare på Sweco och hans främsta egenskaper är att han är strukturerad och analytisk.


Maria Lindström, ledamot

Maria arbetar som fastighetsförvaltare och har två barn som simmar i Kalmar Simsällskap. Maria valdes till suppleant vid årsmötet 2023.


Peter Marklund, ledamot

Peter Marklund


Anja Thörnell, suppleant

Anja valdes in som suppleant 2024. Anja arbetar som upphandlingskonsult med små och stora uppdragsgivare över hela Sverige. Bor i Lindsdal där blommor och odling är fokus utöver familjen med man och två barn, en baddare och en i Medley 2. Har själv ingen erfarenhet av simning utöver hobbynivå men blev engagerad i simsällskapet i samband med Ironman och planering av förra årets luciafirande. 


Thomas Nilsson, suppleant

Thomas blev invald som suppleant 2024 och har en gedigen erfarenhet av styrelsearbete inom både företag samt föreningar. Jobbar som handelsresande inom Aluminiumprofiler och är van att jobba mot tydliga mål. En medelmåttig vuxensimmare inom crawl som ser fram emot att lära sig ett mer effektivt ryggsim. De två barnen simmar just nu i olika grupper i föreningens simskola.

 

Valberedningen


Vill du nå oss maila till:
styrelsen@kalmarsim.se