Nyheter

Stötta Kalmar Simsällskap

  • 10 apr 2020

Folkspel har nu lanserat digitala bingolotter där allt överskott går till idrottsföreningarna. 
Detta är alltså ett nytt sätt att stötta Kalmar Simsällskap och vi blir tacksamma om ni vill använda vår länk nedan. Det går givetvis bra att dela länken vidare till andra också.

Köp din digitala bingolott här!

Påsklovsträning tävlingsgrupper

  • 3 apr 2020

Träningstiderna för tävlingsgrupperna finns här

2020-04-02

  • 2 apr 2020

Uppdatering angående regeringens beslut om att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar till ett max antal deltagare om 50 personer. [Läs mer här: Folkhälsomyndigheten]

Vi vill förtydliga att vår verksamhet fortsätter precis som förut. Äventyrsbadet är öppet, simhallar och föreningars träningsverksamhet för medlemmar berörs ej av den nya begränsningen på 50 personer. Vi går på Folkhälsomyndighetens riktlinjer och fortsätter med verksamheten i våra grupper som aktiverar 10-20 personer.

"Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Träningar, matcher eller lokala cuper behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet." [källa: FHM]

Fortsatt gäller givetvis tidigare punkter med att vara väldigt noga med hygien och framförallt att stanna hemma vid minsta symptom.

Vi uppdaterar löpande vartefter vi får ny information och rekommendationer från FHM, RF och svensk simidrott.