Nyheter

Välkommen Emma Kittel

  • 30 jun 2023

De flesta av er känner nog igen Emma Kittel från vår styrelse, men från och med 14 augusti är hon ny verksamhetschef för Kalmar Simsällskap.

Emma började själv simma i Kalmar Simsällskap som 6-åring och var aktiv simmare till 14 års ålder och var därefter aktiv som tränare i Kalmar och Landskrona. Utöver tränarrollen har hon haft olika uppdrag i ideella föreningar, både som anställd och som ideellt engagerad. Hon har studerat folkhälsovetenskap vid Malmö universitet och kommer senast ifrån en myndighetsanställning. Emma simmar en del fortfarande och utmanar sig gärna med att delta i trialthon- och openwaterlopp. Hon älskar uteliv i alla former och har en extra stor passion för svenska sommarfjäll.

Emma är positiv och målmedveten och ser verkligen fram emot sin nya tjänst och de utmaningarna den bjuder på! Att få chansen att kombinera intresset för person- och grupputveckling samt idrott ser hon inte bara som roligt utan också som ett ärofyllt uppdrag.

Träning 12/6-9/7 tävl.grupper + teknikskola

  • 9 jun 2023

HÄR kan ni se vilka träningstider som gäller 12 juni - 9 juli för våra tävlingsgrupper samt Mörten, Pirayan och Späckhuggaren 

Sponsorsim 2023

  • 2 jun 2023

I lördags simmade det här härliga gänget Sponsorsim. De antog utmaningen att simma så långt man kunde på en timme och tillsammans simmade de
103 950 meter!

Längst av alla simmade Szymon Machaj som tog sig hela 4650 m.

Flest och mest sponsrad blev Isabella Dinic och det för tredje året i rad!

 

Tack till:

1X2 Bygg
Långå Holding AB
Ölands El & Process

Polyplank AB
Småländska Bil AB
Ica Supermarked Lindsdal
Arkitektstudio Rolf Möller AB
Mårdskog & Lindkvist AB

Doff Data
Lactor AB
KALMARGRILLEN HB
Direkten Tobaksboden
The Barber Kalmar

Bookkeeper Sweden
Fraktmäklarna AB

Codebet AB
Magnus Köhler AB
Och sist men inte minst släkt och vänner som supportar och sponsrar våra fantastiska ungdomar i deras utveckling!