Nyheter

Funktionärsutbildning-Anmälan

  • 24 sep 2021

17 oktober anordnar vi utbildning till tävlingsfunktionär. Utbildningen hålls här i Kalmar och tiden är preliminärt kl 09:30-15:30. Vi bjuder på fika och lunch.

Är du intresserad av att gå utbildningen nu på söndag 17/10 maila: funktionar@kalmarsim.se

Jobba hos oss!

  • 21 sep 2021

Vi söker nu simtränare (Ansvarig för breddverksamhet)

Läs mer i annonsen här.

Funktionärsutbildning

  • 21 sep 2021

Hej alla simföräldrar!
 

Äntligen drar simtävlandet igång igen, och då behövs funktionärer på bassängkanten som hjälper simmarna till rätta och bedömer simningen så reglerna följs och det blir ett rättvist tävlande!

För att få vara funktionär behöver man gå en utbildning där man får lära sig hur en tävling går till och alla regler för de olika simsätten; det kallas tävlingsfunktionär. Som tävlingsfunktionär står man på kortsidorna vid bassängen och kontrollerar start, vändning och målgång. Det finns också en vidareutbildning till distriktsfunktionär som man kan gå, för att få vara tävlingsledare, starter eller bandomare. På en tävling behövs även sådana som sitter i sekretariatet och sköter tidtagningen samt  start- och heatlistor.

 

 

Försäljning av Newbody startar

  • 15 sep 2021

Nu startar vi upp höstens försäljning av Newbody, bra strumpor, underkläder mm. för hela familjen. Även denna gång finns doftljus/doftolja, handkräm/bodylotion, tvål, kryddor mm. med i sortimentet.

LÄS MER HÄR