Luciafirande

  • 24 nov 2021

Hejsan,
Snabbt går tiden och Kalmar Simsällskaps luciafirande närmar sig med stora steg.
Den 12/12 klockan 17:45 smäller det!

Kalmar Simsällskaps luciatåg med både simmande och gående Lucior är ett av Kalmars finaste evenemang och mycket uppskattat tack vare våra fantastiska ungdomar!

I samband med luciafirandet brukar vi sälja lotter och vi behöver nu hjälp med vinster till dessa lotterier i form av sponsring och gåvor. Exempel på det som skänks kan vara mat, hembakat bröd eller saker. Skänker ni mat meddelar ni kansliet (kansli@kalmarsim.se) vad det är ni skänker (tex ostar, julskinka, kaffe, te mm).

OBS ! Maten lämnas på kansliet söndagen den 12 december kl 16.
Vi vill att gåvor/vinster till det stora lotteriet har ett värde på cirka 100 kr eller mer. Vinster kan lämnas till respektive tränare under träningstid och det senast onsdag den 8/12. Det går också bra att lämna vinster i samband med Luciaträningarna.  

Vi är givetvis tacksamma för alla gåvor oavsett vinstvärde och hoppas att många har möjlighet att skänka något.

Utöver vinster till lotteriet behöver vi mycket hjälp under luciadagen.

Bifogat i mailet finner ni ett formulär för att anmäla er att hjälpa till under luciafirandet. Mycket hjälp behövs och all hjälp uppskattas. Desto fler som hjälps åt desto mindre måste varje individ göra och på så sätt kan alla få njuta av firandet också.

 

Så in på formuläret och anmäl er att hjälpa till, så höjer vi mysfaktorn ännu ett snäpp:)

https://forms.gle/3cEd9SGehYk1eaNM6 

Musik och sång i samband med luciafirandet är mycket uppskattat, så om någon vill uppträda så kontakta Jessica så fort som möjligt.

I och med de nya restriktioner som börjar gälla 1/12, kommer uppvisande av covid pass krävas för entré till Luciafirandet. Detta gäller för alla som är 18 år och äldre.

Covidpass går enkelt att hämta på covidbevis.se

 

TACK PÅ FÖRHAND !!

Om ni undrar över något kontakta gärna :

Jessica Jansen, 073-915 88 01

jessicajansen78@hotmail.com